Enquête energievoorziening Port of Urk

De gemeente werkt momenteel plannen uit voor de inrichting van Port of Urk. Een belangrijk deel van die plannen betreft de energievoorziening. De energievoorziening moet goed aansluiten bij de wensen van de ondernemers. Daarom voert adviesbureau Enodes in opdracht van de gemeente Urk een onderzoek uit om deze wensen in kaart te brengen.

Enquête
De gemeente Urk nodigt geïnteresseerde ondernemers uit om een enquête in te vullen. Dit is de eerste stap in het onderzoek van Enodes. We zijn benieuwd welke bedrijfsactiviteiten u zou uitvoeren, welke energiebehoefte u daarbij heeft en wat vindt u belangrijk in de energievoorziening. Op basis van uw antwoorden van u en andere geïnteresseerden bekijkt Enodes de mogelijkheden om Port of Urk van energie te voorzien.

De vragenlijst vindt u hier.

Invullen vertrouwelijk
Het beantwoorden van de enquête kost zo’n 5 minuten. Als u documenten heeft met plannen voor de nieuwe locatie is het handig om die bij de hand te hebben. Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken de gegevens uitsluitend voor het onderzoek naar de energievoorziening op Port of Urk.

Voor 11 december 2021
Mogen wij u vragen om de enquête in te vullen vóór 11 december 2021? Uw antwoorden helpen om te komen tot een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein. Voor vragen of opmerkingen kunt u zich richten tot Niels Visser van Enodes. Zijn email is: n.visser@enodes.nl.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief