Afgelasting inloopavond voorontwerp bestemmingsplan

Eerder communiceerde de gemeente Urk over een inloopavond in het kader van het voorontwerp bestemmingsplan “Port of Urk – Binnendijks bedrijventerrein”. Deze avond zou plaatsvinden op 25 maart 2020. Helaas is de gemeente door de recente ontwikkelingen omtrent het nieuwe coronavirus (COVID-19), genoodzaakt publieke bijeenkomsten zoals een inloopavond af te gelasten.

Telefonische afspraak
Het voorontwerp bestemmingsplan ligt nog ter inzage tot en met 16 april en is hier te vinden. Wilt u meer informatie krijgen over het voorontwerp bestemmingsplan? Dan kunt u een telefonische afspraak met de planopstellers inplannen via 0527-689868. Ook kunt u via dit telefoonnummer een afspraak inplannen om uw mondelinge inspraakreactie door te geven. Deze afspraak zal dan ook telefonisch plaatsvinden.
Schriftelijke inspraakreactie
Verder is het nog steeds mogelijk uw inspraakreactie schriftelijk in te dienen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van “Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Port of Urk – Binnendijks bedrijventerrein” en uw adresgegevens.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief