Digitale informatieavond Port of Urk terugkijken

U kunt de informatieavond over Port of Urk terugkijken. Klik op deze link om niets te missen! We wensen u veel kijkplezier. 

Hieronder vindt u de opzet van de avond.

Onderdeel 1: Port of Urk en de economische groei van Noordelijk Flevoland
Wethouder Nathanaël Middelkoop en gedeputeerde Jan-Nico Appelman zijn tafelgasten en bespreken de economische groei en ontwikkeling van Noordelijk Flevoland. Jan-Nico geeft bovendien een update over de buitendijkse maritieme servicehaven. Ondernemers Jaap Brink en Hein Coenen voorzien de bestuurders van deskundig commentaar.

Onderdeel 2: ambitie Port of Urk: wat betekent dit voor u?
In het tweede blok zitten wethouder Nathanaël Middelkoop en Klaas Post en Fokke Geert Hoekstra aan tafel. Zij praten u bij over het ambitiedocument Port of Urk dat de gemeente heeft opgesteld en wat deze ambitie betekent voor de gemeente én ondernemers.

Onderdeel 3: doorkijkje realisatie van het binnendijks bedrijventerrein
In het derde blok geven Sylvain van Ligtenberg van adviesbureau Enodes en Janko Lolkema (projectleider Port of Urk) en André Kromkamp (deelprojectleider vestigingsbeleid) van de gemeente Urk informatie over de eerste fase van het bedrijventerrein, het vestigingsbeleid en onderzoek naar de toekomstige energievraag en -infrastructuur.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief